11. helmikuuta 2011

Ei värillä väliä...

Lankavaraston pienentämisoperaatiossa ovat olleet vuorossa punaiset langat.
Erityisesti olen etsinyt Novitan vaaleanpunaiselle Candylle sopivaa käyttöä. En erityisemmin rakasta vaaleanpunaista, mutta Novitan uudessa kevätnumerossa oli malli tytön kaulahuivista, jonka ohjetta soveltaen virkkasin tämän. Candya oli jäljellä kaksi kerää, joten jouduin ostamaan yhden kerän Novita uutta Kide-lankaa lisäksi. Siinä on ihania paljetteja, jotka eivät valitettavasti näy kuvassa.

Lähestyvän ystävänpäivän innoittamana neuloin sydänsukat Nallesta. Punainen on Nalle Coloria, joka on liukuvärjätty. Blogissa 37 tuntia vuorokaudessa MaMa-haasteen aiheena on sydän. Näillä voisi osallistua, jos en muuta saa aikaiseksi.Tytär löysi Novitan kevätnumerosta joogasukkien ohjeen ja pyysi minua neulomaan sellaiset. Tyttären lempiväri on violetti ja varastossani oli yksi kerä kanervan väristä Nallea.


 Eilisen päivän aikana blogin sivunavaukset ylittivät tuhannen : ) Kiitos kaikille blogissani piipahtaneille!3 kommenttia:

 1. Ihanat joogasukat, odotan kovasti <3. Kivat on myös sydänsukat, miten ootkaan jaksanu sydämiäkin neuloa. Oh :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tulin katsomaan koulublogistani omaa blogiasi kun olit jättänyt sinne kivan kommentin. Tervetuloa vaan toistekin sinne. Siellä käy paljon porukkaa mutta kommentoivat vaan hirveän vähän, verrattuna omaan blogiini.Sinulla on myös kiva blogi ja jooga-sukkien neulomista olen itsekin harkinnut lahjaksi yhdelle joogaavalle ystävälle.

  VastaaPoista
 3. Hei, tosi mainiot sukat!
  Selvästikin yritetty lintsata kantapään teossa ;D))
  terv. Leena S.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!