17. huhtikuuta 2011

MaMa-haaste nro 7 "Kivi, paperi, sakset"

MaMa-haasteeseen osallistuminen jäi tällä kertaa ihan viimeiseen päivään. Ajatuksia on ollut viikon verran muhimassa, mutta vasta tänään pääsin kaivamaan tarvikkeita esille. Näistä lähdin liikkeelle:


Ikean vitriinilaatikko, kivimaalia, kiviä,paperinarua, prässättyjä lehtiä, itsetehtyä paperia ja ensiapu pakkauksen sakset ym, ym.
Aloitin maalaamalla vitriinilaatikon kullanhohtoisella maalilla ja sakset pronssinvärisellä askartelumaalilla. Saksiin sumutin myös hopeista spaymaalia.Laatikko ja sakset saivat väriä pintaan.


Kopioin Michelangelon elämäkerrasta (Romain Rolland,1921) kaksi sivua, tekstiä ja kuvan. Seuraavaksi "vanhensin" paperit kahvissa.Paperi värjäytymässä kahvissa.


Loppu olikin sitten somittelua ja liimailua. Luovuin ruususervetistä. kun löysin oikeita, prässättyjä ruusuja ja lehtiä.Virtiinihyllylle kasasin kiviä, kukkia ja sakset.Valmiin työn valokuvaaminen oli hankalaa lasin takia. Toivottavasti saatte jonkinlaisen käsityksen lopputuloksesta!

4 kommenttia:

 1. Taidanpa napata tästä idean. Pojan pikkuautoista ja kaiken maailman pienoismalleista voisi tehdä tälläisen.

  VastaaPoista
 2. Raita! Olen ostanut tämän vitriinin juuri siihen tarkoitukseen, molemmille lapsilleni piti tehdä omansa. En vain ole saanut aikaiseksi :( On mulla vielä se toinen...

  Unohdin laittaa työn nimen postaukseen."Honus habet onus" tarkoittaa Kunnialla on taakkansa.

  VastaaPoista
 3. Koskaan ei ole liian myöhäistä...eli kiva kun osallistuit! Vaikea aihe selvästi, joten näitä tuotoksia on sitä suurempi ilo ihailla. Hyvä idea käyttää noita EA-pakkauksen saksia. Tosi surkeita lasten saksia liikenisi vaikka kouluilta roppakaupalla maalattavaksi myös...Kiva taulu!

  VastaaPoista
 4. Onpas hyvä idea ja kiva lopputulos! Mulla taisi tämä haaste jäädä nyt väliin :( Hitsi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!