25. huhtikuuta 2011

Kevään merkkejä


Kyllä saatiin upea pääsiäinen tänä vuonna; neljä vapaapäivää ja loistavat ulkoilusäät! Nyt en voi esitellä valmistuneita käsitöitä, koska muut asiat menivät edelle. Käytiin katsomassa jäätilannetta mökillä.Jäät ohenevat lupaavasti. Vastarannalla naapuri polttaa roskia. Sankka savupilvi pilasi muilta mökkiläisiltä puhtaan ilman :(


Koskelopariskunta pääsee ensimmäisinä varaamaan parhaat pesintäpaikat. Lokit olivat jo ehtineet valtaamaan nämä kivenkolot. Tietää aikamoista kiljuntaa ja laiturien sotkemista....Metsä on aivan sininen siellä missä sinivuokot kukkivat!


 Tämä kaunokainen on omalta pihalta. Istutan joka vuosi pääsiäisnarsissit kukinnan jälkeen maahan. Multa on käynyt laihanlaiseksi kaivonrenkaan ympärillä.
 

Valkovuokko kukassa pihalla tänä aamuna!! Tämä on varma kevään merkki.:)                                                      Ihanaa 2. pääsiäispäivän jatkoa !

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kevättä sielläkin. Varmaan mökillä kevät tulee ihan omalla ihanalla tavalla esille, kun on se vesi niin lähellä!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ihan samaa kuin Auli, olisi todella kivaa, jos olisi vielä järvi vieressä :)

  VastaaPoista
 3. ihania kevään merkkejä täällä taas
  Aurinkoista kevään seuraamista sinne
  -SNY-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!