23. heinäkuuta 2012

Tilkkukassi

Pari viikkoa sitten olin tilkkuilemassa 12 muun tilkkutöihin (ajoittain) hurahtaneen naisihmisen kanssa tilkkutyökurssilla. Aamusta iltamyöhään  ompelukoneet surisivat, ja aika kului kuin siivillä. Jokainen sai keksittyä omaan tekemiseensä mielensä mukaan. Täysihoidossa kun oltiin, käytiin välillä vain tankkaamassa ja sitten taas jatkettiin ilman turhia taukoja.


Viime viikonloppuna aloin järjestellä ompelutarvikkeita kurssin jäljiltä takaisin paikoilleen, kun totesin, että jotain valmistakin pitäisi saada aikaiseksi.
 Ja mielellään joku käyttöesine :))

Niin lähti syntymään laukku, johon sain käytettyä aiemmin ompelemiani suikaleita ja kolmioita.Perjantaina löysin sopivasti kirpparilta ison peltirasiallisen nappeja, joita ompelin laukun molemmille puolille sangan kiinnityslenkkeihin ja vähän muuallekin koristeeksi.


Kassin kahvat on ostettu käsityöliikkeestä valmiina.

Vetoketjullinen tasku on aina hyvä olla olemassa.


Jotkut saavat kursseilla jotain valmiiksikin, mutta minulle tahtoo laukkuun kertyä vain uusia kokeiluja, jotka sitten toivottavasti jossain vaiheessa löytävät paikkansa
viikkojen tai kuukausien jopa vuosienkin jälkeen.

Sain niin hyvän mielen siitä, että kassi tuli valmiiksi, että voisin yrittää ommella
 vielä jotain muutakin!

Mukavaa maanantaita!5 kommenttia:

 1. Kyllä saakin tuntea hyvää mieltä kun näin kauniin kassin ompelit.Vuorikin on kaunis ja vetketju tasku on tarpeen monelle asialle.Siitä lisää ompelemaan kun olt noin taitava.

  VastaaPoista
 2. Ompa kivan näköinen. Anna vain koneen hurista jatkossakin..

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis tilkkulaukku. Kivoja tuollaiset kurssit.

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen laukku. Muutenkin tutustuin Sinun kivaan blogiin ja mielenkiintoiseen. Tulen uudelleen taas..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!