7. elokuuta 2012

Pariisin taivaan alla


Eräällä kauppareissulla selasin lehtihyllyssä Molly Makes- lehteä, jossa oli niin kivoja ohjeita,
että päätin ostaa lehden itselleni. Sitten tuli kirppiksellä vastaan samanlainen huivi, josta lehdessä olevassa jutussa oli tehty laukku. Vaikutti siltä, että tämä projekti oli tarkoitettu toteutettavaksi!
Pääsin taas opettelemaan uutta. En ole koskaan ommellut laukkua, johon tulee kukkaronkehykset. Pussukoiden ompeluun löytyy netistä hyviä ohjeita. Huivia 
tukevoitin kuitenkin silittämllä siihen tukikangasta.


Kiinnitin myös vuorikankaaseen silittämällä kiinnittyvää fleeceä, jota löysin varastoistani.
 Sitten vain sisä- ja ulkopussit sisäkkäin.

Kehyksen kiinnitys oli projektin haastavin osuus. Lopulta harsin kehyksen kankaaseen, niin että se pysyi paikoillaan. Toinen puolisko meni ihan nappiin, mutta toiselle puolelle pursotin varmuuden vuoksi pikaliimaa väliin.
Hihnan löysin myös kirpputorilta. Se on kasattu nahkalaukkua koristaneista ketjunpätkistä. Samasta kassista saan vielä hyvät sangat johonkin toiseen laukkuun.                                               Ja ei kun matkasuunnitelmia tekemään!


Ei kylläkään ihan lähiaikoina,  kun työhönpaluukin häämöttää jo!6 kommenttia:

 1. no VAU,sanon minä Pariisi-fani!!! Ihana ja ei kun matkaan!!

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli ihanan nostalgisen näköinen, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tämä! Vielä jäi huivia jäljelle, jos innostuu tekemään jotain muutakin samalla tavalla.

   Poista
 3. On kyllä niin hieno että..eipa kannata edes huiveja hukata-niistähän saa mitä vaan.Niin..siis jos osaa-osaisinkohan-en minäkään ole koskaan tenyt tuollaista laukkua.Sinä onnistuit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tämän blogin alkusysäys tuli juuri siitä, että kaikkea uutta voisi kokeilla. Se on hauskaa, eikä niin harmita vaikkei aina onnistukaan, kun materiaalit on lähes ilmaisia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!