5. joulukuuta 2012

Hip huraa!

 
 
Itsenäisyyspäivän aattona koulumme haluaa ilahduttaa ohikulkijoita kynttilöillä.
 
 

Jokaisella moottoritien ja junanradan puoleisella ikkunalla paloi kynttilä tuntia ennen koulun alkua. Kynttilävartiota pitivät 5. luokkalaiset.Käytävät koristeltiin lippunauhoilla.
Luokat laittoivat esille käsitöitä ja piirustuksia.
         Meidän lautat pääsivät myös näytteille.  Saksin tikut lauttoja varten alkusyksystä mökillä. 200 tikkua riitti hyvin! (linkki vanhaa postaukseen tässä)                                     Nostetaan lippu salkoon, synttäreitä Suomen juhlitaan!


6 kommenttia:

 1. Kauniin näköistä ohikulkijoille, kun on kynttilät ikkunoilla. Itsekin on mukava nähdä itsenäisyyspäivän kynttilöitä tiellä kulkiessaa. Lasten työt ovat aina liikuttavan ihania.

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan sinnekin. Lasten työt ovat aina sykähdyttäviä minukin mielestä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Itsenäisyys päivää, kiitos kun postasit koulusi kauniin juhlan. lasten askartelut ovat aina niin ihastuttavia, oikein kaipaan niitä aikoja, kun lapsukaiset kantoivat kotiin koulussa tekemiään töitä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunista. Yksinkertaisia juttuja monistamalla tulee kyllä vaikuttavan näköistä. Tuolla olisi kiva piipahtaa. Mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Olisi mukava kulkea koulunne ohi, kun kynttilät loistavat ikkunoilla. Varmasti lapsillekin jää mukava muisto tästä hienosta perinteestä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!