21. kesäkuuta 2011

Meidän Puuha-Pete ahkerana

Lupailin tutuille laittavani blogiin mökkikuvia. Mökkille ei niin vaan pääse poikkeamaan, kun sinne on kuulemma niin hankala matka (ei tosin meidän mielestä)!

Olen toivonut, että saisin vähän isomman tiskipöydän ulos terassille. Minusta tiskaaminen sujuu paljon mukavammin kesällä ulkona. Kuvassa oleva pöytä on ollut varsinainen monitoimipöytä. Se on isäni tekemä ja  suunniteltu isojen haukien filerointia varten... Veljelläni oli sormet pelissä :) 
Meidän Puuha-Pete ryhtyi toimeen. Kesäkeittiö on viimeistään juhannuksena valmis! Siihen tuli reilun kokoinen teräksinen, käytetty tiskipöytä, tila apupöydälle, grillille ja ruokapöydälle.


Minä pääsin maalaamaan. Valttasin puuosat Valtticolorin Kelo-sävyllä. Oli tosi hankalaa saada se sudituksi sinne minne piti niin ettei sitä olisi tippunut lattialle ja maalarin päälle.


Katteeksi laitettiin muovinen valokate, niin että sen alla pystyy ruokailemaan, vaikka sadekuuro yllättäisi. Takaseinä on pohjoiseen ja siihen tehtiin rimoista säleikkö tuulen suojaksi. Onneksi se ei peitä kaunista maisemaa kokonaan.Siirsin yrtit keittiön ikkunalta parvekelaatikoihin ja alkukesästä ne kasvoivat "minikasvihuoneissa".
Minusta tämä oli hyvä idea, vaikka veljeäni naurattikin... (ja nyt hän nauraa vielä enemmän !!)

6 kommenttia:

 1. Näyttää oiken mukavalta kesäkeittiöltä. Tuo minikasvihuoneidea on ykklä loistava

  VastaaPoista
 2. kivoja mökkikuvia. Ihana kesäkeittiö ja tuo minikasvihuone sai täälläkin hymyn huulille

  VastaaPoista
 3. Hieno kesäkeittiö teille on tulossa! Minäkin annan pinnat hienolle minikasvihuoneelle :) Täytyisi varmaan itsekin kehitellä tuollainen ratkaisu, kun saan koko ajan varjella yrttejäni koirilta...

  VastaaPoista
 4. Kesäkeittiöstä tulee varmasti ihana! Mekin pikkutyttöinä tiskattiin mökillä ja mummolassa ulkona, se tuntuu aivan eriltä ja oli jopa kivaa, mitä tiskaaminen harvoin on :)

  Olen tuollaista minikasvihuone-ratkaisua itsekin miettinyt, mutta pitäisi jostain saada tuollaisia suuria vesikanistereita.

  Aivan uskomattoman ihanan näköinen mökki teillä, ihanalla paikalla!

  Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle Riitta!

  VastaaPoista
 5. Kertakaikkisen mukavan näköinen mökki, tuolla on varmasti voimaannuttavaa olla. Tsemppiä myös KyJyilyysi:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Terassi otettiin juhannuksena käyttöön, ja katos oli tarpeen. Tiskaaja tosin vielä kastui sateen vuoksi ;).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!