31. lokakuuta 2011

Viikkovinkki: Parveke talvikuntoon

Vanhoissa Kotiliesissä oli Nyt on aika- palsta, josta löytyi lista ajankohtaisista kotitöistä. Minä kun olen itsekin kaikenlaisten listojen kirjoittaja, olen säästänyt Kotilieden taskukalenterin vuodelta 1989, jossa annetaan viikkovinkit joka viikolle.

44. viikko  Parveke talvikuntoon.
               Parvekkeen eli viherhuoneen siivosin jo sunnuntaina. Pelakuut ja verenpisara siirtyivät talvehtimaan autotalliin. Siellä ilmalämpöpumppu huolehtii siitä että lämpötila pysyy plussan puolella.

Maljaköynnöksen (se josta näkyy yläkuvassa vasemmalla alhaalla punainen kukka) leikkasin ja istutin pienempään ruukkuun, niin että sen mahtuu tuomaan sisälle. Viime vuonna en sitä tiennyt, ja jouduin ostamaan kokonaan uuden. Nyt löysin sille hoito-ohjeet sekä paljon muutakin hyödyllistä puutarhatietoa Sarin puutarha-blogista.Muut viikon vinkit ovat:

Herkutellaan lipeäkalalla.
Pimeän illan kutsut ystäville.

Pimeän illan kutsut parvekkeella tunnelmavalaistuksessa olisi kyllä ihan kiva idea, jos ei vielä ehtinyt pitää Halloween-kutsuja,  mutta lipeäkalalla herkuttelulle sanon: Ei, kiitos!! Olen luullut, ettei lipeäkalaa edes syödä muulloin kuin jouluna.   
Valoa pimeisiin iltoihin  <3

2 kommenttia:

  1. Miä sain siivottua terassin syyslomalla ja sain siitä kodikkaasta kauniista lopputulokse4sta kyllä energiaan. On kiva tulla kotiin kun vatassa ja kauniit callunat ja lyhdyt ja havut!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!