18. joulukuuta 2011

4. Adventtisunnuntai

 Jouluvalmistelut ovat edenneet hyvää vauhtia. Perjantaina pidettiin työpaikan pikkujoulut (ihmissuhdedraamojen värittäminä niin kuin asiaan kuuluu). Lauantaina pistäydyin paikallisissa joulumyyjäisissä ja Joulumaassa (kameran akku oli tyhjä, joten kuvia ei ole, snif). Tänään poltin sormenpääni kasatessani piparkakkutaloa. Mutta kyllä tämän rakennelman vuoksi vähän kannatti kärsiäkin. Luulen, ettei poikani uskonut, että aoin oikeasti tehdä Bengskärin majakan, kun pyysin häntä valitsemaan piparkakkutalon mallia.


Joulupalloistakaan ei taida tulla kuvia. Olen lahjoittanut niitä sitä mukaa kun ne valmistuvat!
Olen aivan samaa mieltä kuin runoilija Heli Laaksonen: " Vaikken ol hiukkaka jouluihmine, enkä ossa kutto (virkata vaa), ni toi o nii sulonen kirja, et ajattelen niit pallonkuvi aamul ensmäsenäs ja ehtoste viimesenäs."

 Ei ehdi miettiä turhaan ikäviä asioita, se hyvä puoli tässä ainakin on.
Vielä on aaamukammassa kolme piikkiä ennen lomaa.

Laitoin taas eteisen pöydälle viime vuotiseen tapaan joululiinan ja paperinarukranssin. Nyt on vähän paremmat kuvat kuin viime vuonna! Verrata voi tästä... 


Kranssin ohje oikealla alhaalla.


Täällä sataa edelleen .... vettä!!! Vielä en  luovu toivosta saada valkea joulu ;)

4 kommenttia:

 1. Hieno Bengtskär. Niin ja Kiitos!
  Meni hetki ennen kun tajus... pakettia ei ole avattu. Ja tämäkin on siis valistunut arvaus.

  VastaaPoista
 2. Hieno kranssi! Hyvää joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Piparkakkumajakkasi on UPEA. Tuli jotenkin huono omatunto kun en ole tänä Jouluna ehtinyt itse joulupipareita valmistamaan. Kysyin 17 v-vuotiaalta, pitäiskö äidin vielä tehdä sulle oma piparkakkutalo, poika sanoi ei tarvitse. No hiukka haikeus on kun lapset kasvaa. Mutta tyttäreni on tehnyt meille Jouluksi omatekemästä piparitaikinasta pipareita ja ei sitä tiedä mitä muuta hän on tehnyt.

  Oikein Mukavaa ja Rauhaisaa Joulua Rentukalle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Hieno majakka:) ja kynttiläkranssit upeita!
  Oikein mukavaa Joulua toivottelen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!