12. joulukuuta 2011

Blogit ovat pullollaan kaikkea jouluun liittyvää. Tosi vaikeeaa olla ottamatta osaa tähän joulurumbaan, vaikka tuntuu, että vähempikin riittäisi. Tämä tunne juontaa juurensa tietysti omaan työympäristööni. Niinpä, pitääkin ottaa kamera mukaan töihin! Joulua on valmisteltu jo useampi viikko, ja huomenna on ensimmäiset joulujuhlat.

Minua odotti tänä aamuna työpöydälläni aivan ihan yllätys. Työkaverini oli tuonut minulle hienon ovikoristeen kiitoksena neulomastani koiran villapaidasta.Otin eilen esille joulukoristeita ja tarkistin, missä kunnossa ne ovat. Auli esitteli blogissaan enkelikokoelmaansa ja haastetta, joka on lähtöisin Kirsin blogista.

Minun rakkain enkelikoristeeni on ohuesta lastusta tehty kuusenkoriste, jonka ostin omaan pieneen joulukuuseeni ensimmäisenä vuonna, kun olin muuttanut Helsinkiin opiskelemaan.


Enkeli taivaan lausui näin.Muut kuvassa olevat enkelit ovat paljon uudempia. Kelloa soittava enkeli on lahja äidiltäni, kaksi istuvaa olen saanut oppilailtani, ja kaksi muuta kuuluvat oikeastaan miehelleni ja tyttärelleni. 
Luulin että minulla olisi enkeleitä enemmänkin. Täytyy vielä jatkaa etsimistä!2 kommenttia:

  1. Aivan upea koriste ja niin ovat enkelitkin:)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ovikoriste :) Ja niin on nuo enkelitkin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!