28. helmikuuta 2011

Postia SNY:ltä

Postinkantaja oli jättänyt laatikkoon kortin, jossa sanottiin että minulle on tullut suurikokoinen kirje, joka ei mahtunut postilaatikkoon ja että sen saisi hakea huomenna klo 9.00 jälkeen. Ajattelin, että olen taas unohtanut peruuttaa kirjakerhon kirjan...

Koska minulla oli muutakin asiaa postiin, kysyin samalla kirjettäni ja sain kuulla, että voisin tulla uudelleen viiden jälkeen, niin kirje ehkä olisi noudettavissa. Hoidin välillä muut kauppa-asiat ja palasin hakemaan lähetystä.

Eikä se ollutkaan mikä tahansa lähetys, vaan SNYn helmikuun paketti.


Ihanan väristä Drops Fabel lankaa ja jännien Ees taas sukkien ohje, teetä ja kynttilöitä.  Paljon kiitoksia Salaiselle neuleystävälleni! Paketti oli tosi mieluinen!

27. helmikuuta 2011

Lapin taikaa

Alkuviikosta aurinko paistoi, mutta pakkanen oli kireää.

   

loppuviikosta tuuli yltyi ja tunturissa tuuli saavutti myrskylukemat.
  

Neljä vaatekerrosta päällä pystyi ulkoilemaan hetken,


mutta onneksi mökissä oli lämmintä ja kodikasta.






. Tästä poroajelusta on kulunut jo 12 vuotta.
Jotkut asiat eivät muutu -
Lapissa on taikaa!






15. helmikuuta 2011

MaMa-haaste nro 3 "Sydän"

Innostuin eilen sydämistä. Oli hirveän vaikea päättää, minkä idean toteuttaisi ensin. Valokuvaaminenkin unohtui, koska valmista oli saatava pian!

Olen joskus hankkinut askartelukaupasta metallisen sydänrenkaan, johon silloin ostohetkellä ajattelin solmia paperinarusuikaleita ja availla narujen päät jne. Hirvittävän työlästä! Sydän unohtui kaappiin.

Ennen joulua neuloin paperinarusta kranssin. Siitä sain idean, että päällystän sydämen neulomalla.
Loin 70 silmukkaa 10 mm puikoilla ja neuloin 8 kerrosta ohuella aikoinaan  Sinooperista ostetulla vaaleansinisellä narulla.  Sitten silmukoiden päättely ja reunojen ompelu sydämen päälle viritellen.




Sitten vielä paperinarukukka koristeeksi ja ovikoriste on valmis!


14. helmikuuta 2011

Ystäville!


Onni koostuu pienistä hetkistä, hymyistä ja hyvistä ystävistä.
Se on läsnä arkipäivänäkin.
Hyvää ystävänpäivää!

11. helmikuuta 2011

Ei värillä väliä...

Lankavaraston pienentämisoperaatiossa ovat olleet vuorossa punaiset langat.
Erityisesti olen etsinyt Novitan vaaleanpunaiselle Candylle sopivaa käyttöä. En erityisemmin rakasta vaaleanpunaista, mutta Novitan uudessa kevätnumerossa oli malli tytön kaulahuivista, jonka ohjetta soveltaen virkkasin tämän. Candya oli jäljellä kaksi kerää, joten jouduin ostamaan yhden kerän Novita uutta Kide-lankaa lisäksi. Siinä on ihania paljetteja, jotka eivät valitettavasti näy kuvassa.





Lähestyvän ystävänpäivän innoittamana neuloin sydänsukat Nallesta. Punainen on Nalle Coloria, joka on liukuvärjätty. Blogissa 37 tuntia vuorokaudessa MaMa-haasteen aiheena on sydän. Näillä voisi osallistua, jos en muuta saa aikaiseksi.



Tytär löysi Novitan kevätnumerosta joogasukkien ohjeen ja pyysi minua neulomaan sellaiset. Tyttären lempiväri on violetti ja varastossani oli yksi kerä kanervan väristä Nallea.


 



Eilisen päivän aikana blogin sivunavaukset ylittivät tuhannen : ) Kiitos kaikille blogissani piipahtaneille!



9. helmikuuta 2011

SNY Helmikuun paketti

Kävelin töistä kotiin viemään koiraa lenkille ennenkuin jatkoin matkaa kampaajalle, mutta koska postilaatikossa oli mielenkiintoisen näköinen kirje, koiran lenkitys vaihtui ulkoiluksi omalla pihalla. Olin saanut ensimmäisen lähetyksen Salaiselta Neule Ystävältäni, wau !!

Kirjeen sisältä löytyi hieno ystävänpäiväkortti, kaksi virkattua hiussolkea sekä Niiskuneiti-tikkari. En siis mitenkään voinut leikkauttaa otsatukkaa, vaikka se oli suunnitelmissa ; )



Kiitos SNY! Hiussoljet tulivat heti käyttöön : )

6. helmikuuta 2011

Mökkiunelmia

Sain eilen mieheni houkutelluksi mukaan antiikkiliikeeseen. Toivoin löytäväni sohvakalustoon sopivan pöydän, mutta pöytiä oli tosi vähän tarjolla. Ajoimmekin sitten Honkarakenteen näyttelyalueelle unelmoimaan.


Log houses made by Honka.


Erillinen saunamökki olisi kiva. Tämä sopisi meidän mökille täydellisesti ja nykyisestä saunasta saisi lisää makuutilaa.




This sauna would be perfect to our summer house.



Tällainen tornitalo olisi unelmien täyttymys. Tosin siinä on aika paljon portaita ja turhia neliöitä, mutta tornissa olisi kiva juoda iltapäiväkahvit ja ihailla maisemia.



 Sisältä nappasin pari verhoideaa: