27. maaliskuuta 2013

Joko taittuu talven selkä?

 
Pari viikkoa sitten aloittamani keeppi Novitan Hippy-langasta on valmis. Kaksi kerää lankaa riitti täpärästi. Rehellisyyden nimissä pitää kertoa että, viimeinen kerros on 7 veikkaa, mutta sitä ei mistään huomaa, kun värit ovat aivan samat.
 

 
I have finished the shawlette I started two weeks ago.

 
 Täydellisen pipon etsintä on edelleen käynnissä. Malli, jonka löysin Kodin kuvalehden blogista, on patenttineuletta ja tehty kaksinkertaisella alpakkalangalla. Tupsun siirsin tyttären vanhasta
Ylläs-piposta. Toivottavasti pipokelit ovat pian ohi!
 
 


 
I have knitted a few hats this winter as I´m hoping to find a perfect match. This one is almost the one.  The pattern is from here
 
 
This is what´s the weather like in Vuokatti last Saturday. Have to wear a hat as it´s still winter.

 
Kävimme viime viikolla pikavisiitillä Vuokatissa, missä talvikelit jatkuvat.


 
I started to knit a knee high sock as we were driving to the north. It took eight hours from home to Vuokatti, were we stayed for three nights. Love the colour of this yarn.
 
 Automatkalle piti ottaa joku yksinkertainen neuletyö mukaan. Niinpä aloitin pitkävartiset sukat Novitan Polku-langasta. Tämä väri on ihana ja lanka juoksi hyvin, toisin kuin edellisellä kerralla punasävyisestä langasta, joka oli kamalaa neulottavaa.
 
 
I`m reading Call the midwife. A true story of th East End in the 1950s.
 
 
 
 
Aloitin myös uutta kirjaa: Jennifer Worthin Hakekaa kätilö! Olen niin alussa että en osaa sanoa pidänkö enemmän kirjasta vai tv-sarjasta. Tv-sarja on aivan ihana!
 
 

 
 
 
 
I join Yarn Along with Ginny.
 
Happy Easter to all of You!

2 kommenttia:

  1. kirja parempi kuin tv sarja. tosin mie luin ensin kirjan ja vaan ekan jakson katoin telkusta, kun ei iskeny yhtään..mutta eikös se ole vähä kaikkien juttujen kanssa niin, että jos on kirjan kerinny lukea niin se oma mielikuva menee pahasti pieleen sit elokuvassa tai tv sarjassa??ihanan näköisiä neulomuksia..

    VastaaPoista
  2. Hauska pipo muuten.

    Mukavaa pääsiäisaikaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!