26. tammikuuta 2011

Lunta ja pakkasta


Piha alkaa täyttyä lumesta. Oli jo otettava lumilinko avuksi ja siirrettävä lunta vähän kauemmaksi. Nyt voi taas käsivaivainenkin työnnellä lunta, kun ei enää tarvitse nostella sitä korkealle kinosten päälle.


No more snow, thank you! We´ve got enough.

Aurinkoa ei ole näkynyt moneen viikkoon, mutta tänään maisemat olivat aivan mahtavat! Lumi on kaunista ;)


Although the snow is beautiful when it´s sunny as it was today.

En ihan kokonaan ole malttanut olla neulomatta. En ole aiemmin tehnyt pyöröpuikoilla saumatonta "kierrettyä" neuletta. Tosi hauskaa. Ohje löytyy Ravelrystä nimellä Easy Mobius Cowl. Tähän käytin Novitan Ainoa, jota oli jäljellä n. 50 g. Neuloin 6 mm puikoilla ja silmukkamäärä oli 80.  Työ aloitetaan keskeltä ja se etenee molemmilta puolilta, koska silmukat ovat kahdella lenkillä. Kannattaa katsoa video.


Easy Mobius Cowl ( pattern is from Ravelry)Auringonpaiste muistutti jo lähestyvästä keväästä. Ensin laitoin rönsyliljan "syrjähypyt" mukiin juurtumaan....

ja sitten menin siivoamaan kasvihuonetta. Sinne oli jo joku ehtinyt ennen minua:Juuttinaru oli pätkitty todella taitavasti 10 - 40 cm pätkiin ja linnuille tarkoitetut talipallot olivat hävinneet parempiin suihin. Tarpeeseen menivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!