12. maaliskuuta 2011

Koiranomistajan mietteitä

Kevät tuo taas näkyviin koirien jätökset kävelyteiden ja katujen varsilla. Pian alkaa kiivas keskustelu koiranomistajien piittaamattomuudesta, kun eivät pidä huolta ympäristön siisteydestä.

Eilen kävellessäni töistä kotiin, osuin paikalle, kun naapurillani kiehui yli. Edelläni käveli puolituttu mieshenkilö, joka ulkoilutti kolmea koiraansa. Yksi koirista väänsi pötkylät naapurin portin pieleen. Mies koirineen jatkoi matkaansa, vaikka naapuri huusi perään kehoittaen miestä siivoamaan koiransa jätökset. Ehkä naapuri ei olisi niin hermostunut, jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta, mutta olen itsekin pannut merkille, että joku antaa koiransa kakata naapurin katuosuudelle vähän väliä.

Jäin tietysti kuuntelemaan naapurin purkausta, enkä voinut muuta kuin harmitella sitä, että jotkut vastuuttomat koiranomistajat pilaavat kaikkien koiranomistajien maineen. Siitä pääsimmekin sitten koirien irrallaanpitoon ja agressiivisuuteen, mutta ne jääköön myöhempiin postauksiin.

Muutaman kymmenen metrin päässä rikospaikasta, olisi ollut meidän roskakatos, jonne voi laittaa koirankakkapussin, niin ettei sitä olisi tarvinnut edes kuljetella mukaanaan.


Lisätietoa tarroista saa http://www.koirankakkaroskis.fi/-sivuilta


Toinen koiranomistajan harmi on koiranlelujen laatu. Esimerkkinä tämä pallo, joka hajosi alta aikayksikön. Harmittaa! Pakkauksessa sanotaan, että lelu on kestävä, mutta koiran leikkiä on vahdittava siltä varalta, että lelu hajoaa. Olin kai arvioinnut väärin terrierin purukaluston tehokkuuden.Ekassa leikissä kankaat irtosivat ja pallo halkesi! Ei muuta kuin roskiin :(

Loppukevennyksenä kuvia karvakuonostani:

Sänky on käynyt ahtaaksi!
Tuolin selkänojat ovat hyviä tähystyspaikkoja. Parasta on jos tuolissa istuu ihminen, jonka niskaan pääsee käpertymään.
Karvakuono katselee tulta ja lämmittelee takan edessä.

2 kommenttia:

  1. Joo. Sen kakan kiepauttaa pussiin nanosekunnissa. Huomattavasti inhottavampaa on se, että joutuu ulkoiluttamaan omaa koiraansa tuolla pujotellen p-kasojen ohi!

    VastaaPoista
  2. Ihana koira! tuollaiset lelut saavat tosiaan olla aika kestäviä, koiran hampaat ovat tosi terävät ja leuoissa voimaa varmasti.

    Koirankakka-keskustelut on varma merkki keväästä. Kyllä nykysellään jokaisen koiranomistajan pitäisi olla sen verran valveutunut, että keräisi koiransa pökylät pois kaduilta ja portin pielistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!