15. toukokuuta 2011

Täydellistä!

Salainen Neuleystäväni onnistui yllättämään minut perusteellisesti! Kun tulin kotiin viikonlopun vietosta, ovella odotti punainen paparipussi. Hetki meni suu auki ihmetellessä, kuka täällä on käynyt ja mikä toi paketti on. Vieressä oli punainen ikikukka, missä luki "ystävälle" - ahaa! Nyt selvisi!! En päässyt edes sisälle asti, kun pussin sisältö piti purkaa ja kortti lukea. Täydellistä!

Sisältä löytyi Vironvillaa. Olin juuri kotimatkalla puhunut miehelle, että mentäiskö loman alussa Tallinnaan (lankaostoksille). Olen nimittäin muitten blogeissa ihaillut mm. Revontuli-huiveja ja halusin ostaa siihen lankaa. Tosi kiva, että pääsen aloittamaan huivia nyt heti!Lisäksi pussista löytyi silmukkamerkkejä ja muita hienoja apuvälineitä. Niille löytyy takuulla käyttöä, koska sellaisia en omista ennestään.
Sitten vielä silmäniloa eli siemeniä.
Koiralle oli pussissa omia herkkuja. Maistui näin hyvälle, nam!Olin ensimmäistä kertaa mukan Salainen Neuleystävä vaihdossa ja on ollut kiva kokemus. Kiitos siitä kuuluu salaiselleni. Saanko nyt paljastaa, kuka minun SNY on??

4 kommenttia:

 1. Kiva, että pääsin totaalisesti yllättämään vielä viimeisen paketin kohdalla. Hieman arvelutti lankavalintani, mutta ilmeisesti osui nappiin :) Kiva juttu.
  Eiköhän sen saa jo paljastaa kuka SNY on ;)

  VastaaPoista
 2. Nyt saa paljastaa oman salaisen neuleystävän, kun viimeinen paketti on saapunut ;)

  Hieno paketti!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan paketin oletkin saanut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!