23. heinäkuuta 2011

Huh hellettä!

Kun lämpötila pysyttelee lähempänä 30 astetta yötä päivää, järvessä pulikoiminen on Karvakuononkin mielestä paras tapa viilentää oloaan edes hetkeksi.


Kun joku muu laumanjäsen tekee saman, Karvakuono luulee, että sen täytyy toimia uimavalvojana. Pari kertaa osat ovat vaihtuneet ja pelastaja on nostettu nolona takaisin rannalle :DViime postauksessa ihmettelin, mitä tekisin palmikkopipon kanssa. Päästin sitten purkaa ja aloittaa alusta yhden mallikerran suurampana. Nyt se on ihan ok.
Muut keskeneräiset työt kuvassa ovat Keijukaissukat ( violetti Isoveli), sydänkuvioinen tiskiliina ( vajaa 50g, joten tehtävä toinenkin) ja kuvioneule sukat Zeldan värjäämästä Nallesta.Virkkaan edelleen mustaa boleromaista jakkua (KyJy 2) ja olen aloittanut lehmuksen vihreästä virkkauslangasta kaitaliinaa.

Viime talvena entinen naapurini neuloi näitä mokkasiinitossuja lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Hän suunnitteli erilaisia kuvioita tossun päälle ja niistä tuli tosi upeita. Minä tyydyin valmiiseen malliin eikä ohjeen seuraaminenkaan tahtonut onnistua, koska en malttanut katsoa ohjetta tarpeeksi tarkasti. Tämä on jo kolmas aloitus.... mutta yritän nyt olla hosumatta!


K-ä-s-i-n-t-e-h-t-y-ä blogin Päivi-Helena oli saanut valmiiksi lukunutun Samos langasta. Tämä on minullakin työn alla (KyJy 4). Tästä kuvasta näkee, että kuvio ei täsmää ja muutama sentti pitäisi purkaa. Mutta kun into lopahti :( .  Onneksi aikaa on jouluaattoon asti!!Onnea kaikille Naistenviikolla nimipäiviä viettäville! Jokohan Jaakko maanantaina heittää kylmän kiven järveen?

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä todella ahkera neuloja! Enkä näe lukunutun kuviossa mitään vikaa... näyttää kauniilta minusta tuo kuvio ja kuosi.

  Karvakorvalle on varmasti ihana päästä veteen vilvoittelemaan näillä hellesäillä.

  VastaaPoista
 2. Joku on varmasti uimassa kun Karvakuono näyttää just siltä että ryntää pelastamaan :) Kidehän näyttää ainakin kuvassa makeelta, tykkään paljeteista! En ole kokeillut neuloa siitä mitään, joku pipon ohjekin on muistaakseni Novitan sivuilla.. Ihania neuleita varsinkin tuo jakkuvirkkaus ja kirjoneulesukat!

  VastaaPoista
 3. Marika:Eihän tämä ihan järkevältä kuullosta, että pitäisi aloittaa 24työtä elokuun 10.päivään mennessä ja saada ne valmiiksi jouluaattoon mennessä, mutta sellainen on tämän KyJYilyn idea!!
  Päivi-Helena: Onhan siellä vedessä joku, oikein arvattu :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos kommentistasi. Sitä kautta löydin bogisi. Täällähän oli vaikka mitä kivaa. Nuo mokkasiinitossut rupesivat minuakin kiinnostamaan, kun kirjoneuleesta pidän. Mistä niiden ohjeen löytää.

  VastaaPoista
 5. kävin vierailulla blogissasi. Kiva että lähettämäni langat on päässeet töihinkin

  VastaaPoista
 6. Kardemumma: Ohje on kirjasta Tee itse kauniit neuleet. Kirjoittaja on Anita Gunnars. Se on julkaistu 2001. Jos et saa sitä mistään, voin skannata ohjeen ja lähettää s-postilla, jos haluat.
  BlueNun: Kiva kuulla sinusta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!