4. tammikuuta 2014

Verkossa vai paperilla?

Oli asiaa naapurikaupunkiin ja samalla poikkesin kauppakeskukseen, missä alennusmyynnit olivat houkutelleet väkeä liikkeelle. Kirjakauppassakin oli ruuhkaa. Olihan siellä tarjolla houkuttelevia kirjoja eri aiheista. Pisimpään pyörin Harrasteet-pöydän ympärillä, mutta hillitsin itseni ja pääsin pois kaupasta ostamatta mitään!
 
Olen viime vuonna vähentänyt kirjojen hankkimista ja tehnyt vähemmän heräteostoja kuin aiemmin, koska kirjahyllyt alkoivat notkua, ja kirjat jäivät muutenkin hyllyyn pölyyntymään.
Viime vuonna ostin kaksi käsityökirjaa uutena: Hietalan Jonnan Kerällä- kirjan sekä Veera Välimäen Lankaleikin. Niissä on ihana selailla kauniin visuaalisen ilmeensä vuoksi.
 
 
Olen tehnyt muutaman mielenkiintoisen löydön kirpputorilta ja sieltä on kirjahyllyyni päätyneet mm. Miten villapaita paloitellaan ja Strömsöstä tutun Leen kierrätysaiheinen ideakirja. 
Farkkukirja kiinnostii myös niin paljon, että ostin sen omaksi ale-hintaan Kirjatorilta.
Ehkä sieltä joitan ideoita nappaankin omiin ompeluksiini.


 
Kirjojen lisäksi minulla on muutama mapillinen lehtileikkeitä ja kuvia, jotka ennen Pinterestiä oli arkistoiva omaan kirjahyllyyn muovitaskun sisälle oikean välilehden taakse. Kun vielä joku viisas ratkaisisi, miten sen ohjeen tai kuvan löytäisi silloin kun sitä tarvitsisi!!
Minulla taitaa aina olla jotain hukassa. Siis on, aina jotain hukassa! (huokaus)
Miten teillä? Pysyykö tiedostot tallessa? Löytyykö ohje oikeasta mapista?
Katosiko paras resepti bittiavaruuteen?
 
Voittaako kirja sittenkin Ravleryn ja blogit?
 
t. Rentukka


Pikaista paranemista eiliselle emännällemme! Tässä näyte hänen kirjontatöistään. Tämä ei tainnut onnistua yhdellä kädellä :)

 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Hih, minulla ainakin ohjeet ovat hukassa AINA! Säilön niitä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja sitten en löydä mitään, joskus langatkin katoavat;) Kirjoista ja lehdistä löytää helpommin. Ne mulla on kirjahyllyssä tallessa.

  VastaaPoista
 2. Juu, käsityöohjeet on aika hyvässä järjestyksessä, ihme kyllä!
  Mutta ruokaohjeiden arkistointi on vielä vaiheessa, aika paljon olen talllettanut niitä blogiini, käyn sieltä katsomassa, jos on hukassa ;)
  Ravelryä käytän jonkin verran ja vaikka Drops´in sivuja käsityöjutuissa.
  Aika paljon tulee osteltua puutarha- ja käsityökirjoja Adlibriksestä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!