2. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen

 
Kas, taas on käytössä vuosi uus,
siis nyt meill' on mainio tilaisuus;
Nauttia seurasta ystävien,
ja elämästä iloita riemuiten.
Älä anna murheiden painaa, sillä elämä tää on vain hetkeksi lainaa.
Käytä sii aikasi naurauen ja hetkistä hyvistä nauttien.
Hyvää Uutta Vuotta!
 
(kiitos runosta kuuluu miehelleni)
 
 
 
 
 
Minulle jäi ylimääräisiä keitettyjä perunoita uuden vuoden aaton perunasalaatista.
Siis kyllä vaan! Vielä on olemassa ihmisiä, jotka tarjoavat vierailleen uudenvuoden aattona yöpalaksi nakkeja ja perunasalaattia!
 
Perunoista saa tehtyä helposti ihania perunarieskoja:
 
 
Survo perunat ja lisää maitoa ja juoksevaa margariinia, niin että survos on notkeaa.
Lisää 1 kananmuna, n. 3 dl vehnäjauhoja sekä ripaus suolaa.
Nostele lusikalla 6- 8 kokkaretta leivinpaperin päälle suoraan pellille ja ripottele jauhoja pinnalle.
Taputtele kevyesti litteiksi kakuiksi. Pistele haarukalla.
Paista rieskat kuumassa uunissa noin 10 minuuttia.
Annoksesta tulee n. 15 rieskaa.
 
Ajattelin viedä rieskoja tuliaisiksi huomenna, kun menemme porukalla tervehtimään ystäväämme, jonka joulusiivokset päättyivät jakkaralta putoamiseen. Jalka on kipsissä ja ranteesta nivelsiteet poikki, mutta silti rouva ristipistoilee, kun vielä hänellä on omien sanojensa mukaan käytössä vasen käsi, kyynärpää ja hampaat! Huokaus ;)
 


 
Karvakuono toipuu omasta operaatiostaa hienosti
ja toivottaa kanssani
 
Onnea vuodelle 2014!
 
 
 
 
 
 



2 kommenttia:

  1. Onne uudelle. Onpa sinulla ihana mies kun runoja rustaa. Wau.Hyvän näköistä rieskaa.

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta! Rieskoista tuli varmasti hyviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!