3. elokuuta 2011

Amiraaliko?


En ole mikään perhostuntija, mutta mahtaisko tämä olla amiraaliperhonen?
Edellisellä kerralla kun tällainen lenteli pihassa, kamara oli niin kaukana, etten ehtinyt ottaa kuvaa. Toisella kerralla, tasan viikko sitten, minulla oli parempi onni. Istuin kesäkeittiön katoksen alla kamera valmiina... Perhosen kuvaaminen on joka tapauksessa melko haastavaa!Jokunen kuva kuitenkin onnistui kohtalaisesti. Samettiruusut ovat houkutelleet runsaasti muitakin perhosia, mutta ne istuvat näissä mesibaareissa yleensä siivet supussa. Kamera (tai minä...) on niin hidas, että useinmiten kuvassa näkyy pelkkiä  kukkia!Vielä on muutama työ KyJyilyistä aloittamatta.  Aloin saada villasta silmäoireita, joten joudun ehkä muuttamaan suunnitelmia, ja jättämään ainakin Huopasen, Puron ja vironvillan pois käytöstä joksikin aikaa.

Yritin eilen pistäytyä työpaikallani, mutta en päässyt sisään! Lukot olivat vaidettu!! Onkohan työtekijätkin menossa vaihtoon ; )

3 kommenttia:

 1. En tiedä mikä perhonen siinä kuvassa on mutta ainakin kaunis. Lukot vaihdettu... aikamoinen ylläri! Toivottavasti kukaan ei ota henkilökohtaisena loukkauksena ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se amiraarlilta näyttää =) Löysin tälläisen nettisivun kun viimeeksi piti perhosta tunnistaa: http://www.luontoportti.fi/suomi/fi/perhoset
  Siellä on tosi hyvät ja selkeät kuvat eri lajeista!

  VastaaPoista
 3. Hehheh, hienovarainen vihjaus työntekijöille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!