18. syyskuuta 2011

Vapaalla

Työviikkolla riitti vauhtia, ja tuntui kuin olisi vahtinut kirppuja kopassa. Miten ne jaksavat!! Päätin, etten viikonloppuna mieti työasioita, vaan lähden virkistäytymään, eli  kävin eilen mökiltä lähikaupungissa.

Ensin tein koiran kanssa lenkin kaupungin puistossa ja koira sai etsiä uusia hajuja. Itse bongasin valtavat kasat maasta revittyjä kasveja. Kaatopaikalle viemistä ne siinä varmaan odottivat, päättelin, ja nappasin mukaani sylillisen.


Mökillä laitoin korin pohjalle sammalta ja tökin kasvit siihen. Näistä on meille iloa vielä jonkin aikaa!

Seuraavasksi suuntasin kohti lankakauppaa. Sieltä ostin  sukkalankaa ja myssylankaa.
Vaikka Kyjyjä on vielä ihan riittävästi kesken, tekee mieli suunnitella muutakin.
Molemmat langat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Omalla kotipaikkakunnalla kun ei ole erikoisliikettä, jossa myytäisiin muutakin lankaa kuin Novitaa.


Kun tuli langakaupasta ulos, havaitsin tien toisella puolella jotain mielenkiintoista.  Entiseen antiikkikaupan taloon oli avattu kahvila sekä pikku putiikkeja. Todella mielenkiintoinen paikka. Mukaan tarttui kookosnappeja, kenialainen punottu kori, yrttiteetä sekä toffeeta, joka yllätys, yllätys, on valmistettu kotipaikkakunnallani!Seuraavaksi poikkesin kirjakaupassa, jossa oli menossa muuttomyynti. Haalin koriini kaikkea kivaa, joilla saan ensi viikolla kirput pysymään aloillaan!! Toivottavasti :))

Nyt kuitenkin ulos nauttimaan hienosta syyspäivästä!

2 kommenttia:

  1. Kauniin kori-istutuksen teitkin noista löytämistäsi kukista ja sammaleista.

    Rakastan Astrig Lingrenin kirjoja, löytö :)

    Mukavaa Sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Taisipa olla kiva vapaan reissu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!