3. syyskuuta 2014

Haaste villasukkakeräykseen!

 Muutama viikko sitten kerroin blogissani soittajapojasta, joka elämä päättyi päihteiden vuoksi aivan liian varhain.  Säilytän pojan vähäistä omaisuuttaan edelleen varastossamme, siltä varalta, että joku niitä kaipaisi. Toivottavasti pian!

Tänään näin Facebookissa kutsun tempaukseen, jolla soittajapojan kaltaisille kodittomille kerätään valtakunnallisesti villasukkia. Haluankin nyt  haastaa blogini vakituiset ja satunnaiset lukijat mukaan tempaukseen!                         

Hei!
Tämä on sinulle, jolla on lämmin sydän ja varpaat sekä halu auttaa heitä, joilla ei välttämättä näin ole. Asunnottomien yö järjestetään valtakunnallisesti 17.10.2014 ja siinä tapahtumassa villasukat päätyvät 100% varmasti todelliseen tarpeeseen.

A-klinikkasäätiö haastaa kaikki mukaan Asunnottomien yön villasukkakeräykseen. Tavoitteemme on kerätä vähintään 1000 paria uusia miesten ja naisten villasukkia jaettaviksi eri kaupungeissa ympäri Suomen tuolloin Asunnottomien yönä 17.10. Mikäli haluat osallistua talkoisiin, laita puikot viuhumaan ja valmiita sukkia/sukkalankoja tulemaan:

A-klinikkasäätiö/Sukkakeräys
Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki

Postittamisen sijaan sukkia voi myös tuoda A-klinikkasäätiön keskustoimistolle Länsi-Pasilaan tai muihin säätiön yksiköihin, joita löytyy mm. Hämeestä ja Länsi-Suomesta. Huomioithan, että suuri osa esim. A-klinikoista on kuntien tai kuntayhtymien ylläpitämiä. Pystymme siis järjestämään keräystä vain A-klinikkasäätiön toimipisteissä, joiden yhteystiedot löydät täältä: http://bit.ly/1slFCrx

                                 
                                           
Lauantaina vietettiin mökkikauden päättäjäisiä eli venetsialaisia. Viime vuoden tapaan sain kauniita kuvia auringonlaskusta. Edellisvuotisiin kuviin pääset klikkaamalla tästä. tai edellisen postauksen lopussa.

Otathan haasteen vastaan?
t. Rentukka


6 kommenttia:

 1. Minäkin lähden katsomaan sukka- ja lankalaatikkoani. Hyvä haaste!

  VastaaPoista
 2. Hyvä haaste, olen jo laittanut kasan sukkia eteenpäin, samaan tarkoitukseen mutta toista kautta.

  VastaaPoista
 3. Eilen juuri katselin sukkalaatikkoa ja muutamat sukat valitsin tähän keräykseen. Mukana siis olen.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän täältäkin lähde sukkia matkaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!