30. tammikuuta 2012

Kirpparikierros

Lähdin hetken mielijohteesta mukaan Sydämellinen Salainen  Kirppisystävä 2012 -vaihtoon. Viikonloppuna huomasin, miten vaikeaa on löytää kirppikseltä jotain mieluisaa toiselle. Varsinkin kun tästä toisesta tietää vain sen verran, minkä saa lukea blogista!

Siitä sitten tuli mieleeni, että voisin vähän raottaa omaa salaisuuksien verhoani ja päästää lukijani katsomaan, millaisia ostoksia olen tehnyt itselleni kirpputoreilta. Käväisen läheisellä kirppiksillä melko usein ja silloin tällöin sieltä tulee ostettuakin jotain pientä, lehtiä ja kirjoja ym.
Nämä kaksi mukia ja sokeriastia ovat vähän vanhempia kirpparilöytöjäni. Takana oleva öljypullo on matkamuisto Italiasta.

Tämä on viimeisimmältä kirppiskierrokseltani löytynyt leikkuulauta. Tähän Botanic Garden astiastoon ihastuin Englannissa ja olen ostanut sitä silloin kun olen edullisesti saanut.
Tämän ison kupin löysin samalla kertaa leikkuulaudan kanssa. Kuppi oli myynnissä ilman lautasta. Luulen, että siihen kuuluisi lautanenkin. Kuppi oli aivan virheetön.

 Sininen sokerikko ja kermakko lähtivät mukaani tutulta myyjältä 3 eurolla (enkä edes tinkinyt).  Minusta nämä ovat ihanat!


Lopuksi kurkistus sekalaiseen perittyjen ja muuten vaan meille kotiutuneitten astioitten kaappiin. Ylähyllyllä oikeassa reunassa olevasta valkoisesta Villeroy & Bochin teekannusta puuttuu kansi. Sellainen jos jostain löytyisi, niin olisin todella iloinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!