23. tammikuuta 2012

Ompeluhuoneen muutos ja muuta tähdellistäLovikkalapasten mallilla neulotut peruslapaset saivat kivan uuden ilmeen, kun kiinnitin kämmenselkään virkatut tähdet. Näitä tähtiä virkkasin jo ennen joulua joulukortteihin ja tähden ohjehan löytyy Suuri Käsityö-lehden numerosta 11-12/2011. Tähden ompelemiseen kului lähes saman verran aikaa kuin niiden virkkaamiseen. Eivätkä sakarat silti ole ojennuksessa, mutta eiväthän ne lumihiutaleetkaan aina näytä täsmälleen samanlaisilta!Sitten pari kuvaa "valtauksestani". Toinen lastenhuone muuttuu pikkuhiljaa ompeluhuoneeksi. Olen kantanut sieltä tavaraa pois ja tuonut tilalle kankaita, tilkkutyötarvikkeita, käsityökirjoja ja -lehtiä. Yritän samalla käydä läpi pussejani ja nyssyköitäni. Ei uskoisi miten paljon tähän kaikkeen uppoaa aikaa! Seuraavaksi pitäisi löytää joku sopivia hylly. Isäntä saa kiinnittäa vielä ilmoitustaulut ja peilin seinälle kunhan ehtii, mutta seinien tapetointia joudun varmaan odottamaan jonkin aikaa.
                             Ja lopuksi tuliaisia Italiasta. Viiniä ja parmesania :)) sekä tietysti Fazerin sinistä...4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen ompeluhuone. Minä voin tuollaisesta vain haaveilla, tilaa kun ei ole yhtään ylimääräistä. Oon ostanu kuitenkin uuden ompelukoneen, ompeluinnostus on ihan huipussa. Vielä kun saan sen postissa kotiin.

  VastaaPoista
 2. Ihana oma tila, tuollaisen kun tosiaan saisi:)

  VastaaPoista
 3. Kääk.. Nyt tuli hinku tehdä kans ompeluhuone.. Tilaa olis kun vaan puhtia löytyis, mut mun puhti tuppaa kulumaan tv:n edessä neuloen..
  Sun ompeluhuone näyttää kyllä huippu toimivalta!

  Ja ei viineissä ja parmesaanissakaan mitään vikaa ole ;)

  terv. SNYsi

  VastaaPoista
 4. KAuniit lapaset ja oikein ihana ompelunurkkaus! Oma työhuoneeni muistuttaa kaatopaikkaa kaikkine askartelu- ja käsityötarvikkeineen (olen aika pahanlaatuinen hamsteri ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!