1. kesäkuuta 2014

Onnellisten saari

Eilen tuli tasan yhdeksän vuotta siitä, kun teimme ostotarjouksen mökistämme. Oli koulun päättäjäispäivä ja ryntäsin heti todistusten jaon jälkeen autolle, että päästäisiin nopeasti lähtemään ja olisimme ensimmäisinä paikalla. Ja meitä onnisti!

Liitän tähän mukaan muutaman kuvan, jotka otin juuri sinä päivänä, kun tulimme saareen ensimmäistä kertaa. Ihastuimme näihin kallioihin ja mäntyihin, emmekä kiinnittäneet paljoa huomiota muuhun tonttiin, jonka raivaus onkin ollut aikamoinen savotta. Puuta kasvaa enemmän kuin ehdimme polttaa!

Tontille oli rakenteilla saunamökki, joka luvattiin tehdä juhannukseksi valmiiksi. Emme saaneet mökkiä kuitenkaan kalustetuksi siihen mennessä, koska tavaroitten tuominen saareen oli hiemen hankalaa pikkuveneellä. Näin lähelle rantaa emme itse olisi mökkiä halunneet laittaa, mutta onneksi mökin eteen on kasvanut vaivaiskoivuja näkösuojaksi.

Tämä saarimökki on ollut meidän henkireikä, jossa kiire ja huolet jäävät rannalle!

Ps. Kirjoitan postauksen tabletilla bloggerin mobiilisovellusta käyttäen, enkä ole vieläkään oppinut, miten tämä toimii :( Onko kellään ideoita, miten tämä voisi käyttää paremmin 


5 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka varmasti ja taatusti onnellisten saari. Voin vaan kuvitella, miten huolet jäävät rannalle. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin erikoinen paikka että sinne tultaessa saa aina oikein huokaista syvään ja tuntea miten koko kroppa nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta. Kiitos kommentistasi, Anja!

   Poista
 2. Mökki saaressa kallion päällä!
  Upea paikka. Olet onnellinen, ymmärrän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin esittelypäivänä tiedettiin, että muitakin kiinnostuneita oli tulossa tutustumaan. Nopeasti päätettiin, että tästä tehdään kaupat ja välittäjä sai soittaa muille, ettei enää tarvi tulla!

   Poista
 3. Upea mökki ja mukava paikka ladata akkuja. Olet syystäkin onnellinen. Päivi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!