28. lokakuuta 2011

Lomissa on se huono puoli, että ne loppuvat liian pian. Viimeinen lomapäivä menossa ja vielä on monta asiaa aloittamatta. Luulin, että nyt olisi ollut aikaa tehdä loppuun tilkkutöitä ja kokeilla lankojen värjäämistä. Mutta oikeastaan olen käyttänyt lomapäiväni aika tärkeitten asioitten hoitamiseen, eivätkä tekemättömät työt minnekään karkaa.

Mokkasiinisukat (KyJy 13) valmistuivat alkuviikosta.
Tämän jälkeen pääsen alle kymmeneen keskeneräiseen työhän. Niiden valmistumiseen on vielä käytettävissä 57 päivää! Voi ei!!
 Malli löytyy Anita Gunnrsin kirjasta Tee itse kauniit neuleet. Lankana minulla oli Novitan Nalle, neuloin 3 mm puikoilla ja lankaa  kului 116g.


Olin ihan nolona monta vuotta sitten, kun anoppini toi tuliaisiksi Islannista tälläiset tossut, enkä minä heti hoksannut, olivatko ne lapaset vai mitkä. Vedin niitä käteeni ja ihmettelin, että onpas suuret! Eikö vain näytäkin ihan lapasilta tai uunikintailta, jos ei tietäis?Kävin  eilen päiväreisulla Turussa ja bongasin Kirjapörssistä sukkakirjan, josta voi ottaa ideoita  kuviomalleihin ja tehdä erinäköiset tossut vaikkapa kaikille perheenjäsenille.
Houkuttelevan näköiset selkeät kuvat ja kaaviot saivat minut hankkimaan kirjan itselleni, kun hintaakin sillä oli alta 13 euroa.


Pitää vielä lopuksi mainostaa, että minulla on uusi blogi. Sen nimi on ELO KUVINA. Sieltä siis löytyy vastaisuudessa lisää valokuvia ja kuvahaasteita.

4 kommenttia:

 1. Se on totta, loman aikana ei koskaan ehdi tehdä kaikkea kivaa mitä etukäteen suunnittelee. Ja miks loman jälkeinen (siis tämä tuleva) viikonloppua tuntuu aina niin lyhyeltä kun normaalisti perjantaina tuntuuu, että on piiiitkä viikonloppua alkamassa.Nyt on plääh-tunne...

  VastaaPoista
 2. Onpas hyvän näköiset mokkasiinit. Luulin niitä tosiaan ensin lapasiksi...

  VastaaPoista
 3. Ihanat jalanlämmittimet! Ja kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköiset mokkasiini-sukat! Katsoin ensin kuvaa ja luulinkin niitä ensin lapasiksi, ennen kuin luin tekstin ja katsoin tarkemmin. Aika hyvä löytö tuo kirja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!