4. lokakuuta 2011

Baskerit ja pipo

Pakko myöntää, ei minusta ole siihen, että julkaisisin vain onnistuneita kuvia onnistuneista projekteista. Eikö se ole kuitenkin inhimillistä?  Ehkä viekä joskus ehdin kuvankäsittelykurssille, tai saan uuden kameran, jolla lähikuvatkin ovat tarkkoja, mutta sitä ennen kuvat ja teksti tässä blogissa ovat  hmm .. kotitekoisia. Toivottavasti ei haittaa!?!

Vihreässä baskerissa oikea puoli päälläpäin.


Muutama Kyjy on valmistunut. KyJy 8 palmikkopipo Rowan Felted Tweedistä. Valmiina se painoi vain 36 grammaa, eikä siis yksistään riittänyt, joten neuloin sen kaveriksi baskerin nimeltään Intuitive.  Aivan ihana malli, joka löytyy Ravelrystä. Baskeria voi käyttää sekä oikein että nurinpäin. Laskuvirheen vuoksi silmukoita tuli muutama liikaa ja pelkää että resori löystyy. Tähän meni lankaa 54 g. Tosi kevyt ja ihanan pehmeä lanka tämä Rowan felted tweed.
Nurja puoli päälläpäin.
 Palmikkopiposta tuli loppujen lopuksi aika hyvä. Lanka oli niin ohutta, että jouduin tekemään aloituksen muutamaan kertaan ennenkuin sain sopivan. Nyt pipo etsii sopivaa isäntää/emäntää.
Toinen baskeri KyJy 12 on neulottu Novitan Purosta.
Väri on Juolukkaa, jota myytiin kesällä poistomyynnissä.
Malli on ollut Novita-lehdessäkin, mutta minulla oli Euromarketista saatu ohjelehtinen. Kun selailin Ravelryssä muiden samalla mallilla tekemiä baskereita, kaikissa on sama ongelma. Malli on vähän turhan iso. Paitsi jos laittaa rastat, pitäiskö???Kelpaakohan tämä kenellekään muulle kuin pihatontulle?2 kommenttia:

  1. Kivoj myssyköitä :) Erityisesti pidän noista kuvista, missä olet kuvannut ne peikon(?) päässä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lila! Peikon oma sininen hattu olikin jo niin kauhtunut, että uusi pipo on tarpeen...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!