11. heinäkuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Tänä aamuna tablettini sanoi työsopimuksensa irti ja jouduin avaamaan oikein perinteisesti tietokoneen. Kuinka ollakaan, kirjauduin bloggeriin ja aloin pitkästä aikaa lukea blogeja. Ihanaa, että moni vanha tuttu bloggaaja on edelleen mukana ja ilokseni löysin uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Samalla tietysti itsekin innostuin ja päätin ryhtyä päivittämään kuulumisiani.

Viime viikolla maanantaina kävin kangasostoksilla,  tiistaina sain ihanaa postia :)


Olen edelleen keskittynyt lankavaraston pienentämiseen ja siinä olen onnistunut, että en ole ostanut lisää lankaa, mutta silti varasto ei ole pienentynyt, päinvastoin! Appivanhempien talo laitettiin keväällä myyntiin ja sieltä tuli meille aikamoinen lankakuorma. Muutama uusi neuleprojekti on suunnitteilla. Jokunen sukkapari on valmistunut, kuten Nina Laitisen Taimitarhan kukkasukat ja Fisukat. 

Niina Laitisen suunnittelemat Taimitarhan kukkasukat 

Vanhan talon tyhjentäminen poiki myös huonekaluprojektin syksymmälle. Meille kulkeutui sieltä perinteinen emännän kaappi, joka vaatii kunnostamista sekä korkeita sorvattuja kukkapylväitä. Nämä tulevat meidän lasitetulle uudelle terassille kunhan siihen vaiheeseen ehditään.


LiseLoten sukkia Kardemumman ohjeella sekä Marttojen vauvasukat


Lasitettu terassi on jo osoittautunut tosi hyväksi kesähuoneeksi. Siellä kasvaa tänä kesänä kokeeksi kurkkua ja papua altakasteluruukuissa. Viherkasvitkin näyttävät viihtyvän loistavasti. Siellä voi myös neuloa, piirtää kaavoja, leikata kankaita, jumpata, nauttia aamukahvit ja vaikka mitä. 


En ole vielä uskaltanut ommella vaatteita muille kuin konttausikäiselle lapsenlapsellemme. Mutta olen niin innostunut  lasten vaatteiden ompelemisesta, että saattaa olla, että voisin kokeilla tehdä jotain itsellenikin. 
Syksyn Ottobre-lehteä odotellaan kuumeisesti...

hihalliset ruokalaput Sannan ohjeella  (klik, klik)

Karvakuonolle kuuluu myös hyvää. Poika kävi äskettäin trimmissä ja aina vaan komistuu vanhemmitten kuten kuvasta näkyy! Kilpirauhasen vajaatoimintaan saatiin lääke ja taas riittää virtaa.                                   Oikein lämpimät terveiset kaikille vanhoille ja uusille blogiystäville!
                                               t. Rentukka 

12 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla täältäkin suunnalta kuulumisia. Nuo hihalliset ruokalaput on kyllä tosi kätevän oloisia. Täytyykin pistää korvan taakse, eihän sitä tiedä jos vaikka jokusen vuoden sisällä mummoksi pääsisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla myös sinun kuulumisiasi! Tuo ruokalappu on kätevä myös askarteluessuna.

   Poista
 2. Kutimet olisikin voinut ottaa esille, niin koleaa ja vetistä keliä on pitänyt tämän kesän. :) Sinulla ei sitten hommat ole loppuakseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Tillariina! Mieluisaa tekemistä riittää!

   Poista
 3. Siellähän menee sitten hienosti, ja komea on poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti myös sinulle kuuluu hyvää! Karvakuono kiittää ja lähettää terveisiä:)

   Poista
 4. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Olet kerennyt puuhailla vaikka mitä. Minä olen haaveillut lasitetusta terassista pitkästä aikaa, jospa toive joskus toteutuu. Eikös se olekin kiva kesähuone:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että toiveesi toteutuu! Terassi on meillä ahkerassa käytössä kun siellä voi olla vaikka sataisi tai tuulisi kylmästi.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Tellu :) Niina Laitisen sukkamallit ovat kauniita.

   Poista
 6. Ihanat nuo kukkasukat ja muutkin. Paljon oletkin puuhaillut.
  Mukavaa kesän jatkoa:)

  VastaaPoista
 7. Samoin sinulle mustakissa! Kiva kun kävit kommentoimassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!