24. heinäkuuta 2016

MökkiviikonloppuTeimme viime viikolla kesälomareissun, jonka päätteeksi otimme tyttäremme kyytiin Turusta ja lähdimme porukalla viikonlopun viettoon Etelä-Savoon Puulaveden rannalle. Reissusta laitan ihania kuvia vähän myöhemmin. Olen perinteisesti neulonut tyttärelle syntymäpäivälahjaksi villasukat ja niinpä päätin saada sukat valmiiksi tyttären vierailun aikana.Seiska Veikan Raitaa tyttären lempivärissäoli vielä kerä jäljellä ja Niina Laitisen Eveliinoihin ohje ladattu. Kiitos Päivikille vinkistä!Niina Laitisen Eveliinat sukkiin löytyy ilmainen ohje Ravlerystä (Klik, Klik)
Minulla oli 3,25 mm hiilikuituiset puikot (näkyvät kuvassa).
Sukat ovat kokoa 38 ja lankaa meni reilu 80 g.
Malli on helppo oppia ja sen kutominen onnistui autossakin loistavasti.


                                       Sukat valmistuivat tänä aamuna ja pääsivät heti kuvattaviksi.


Mökillä päästiin saunaan, uimaan ja lettujen paistoon. Tällä kertaa letut valmistettiin vegaanisesti eli soijamaitoon, ja kananmunat korvattiin perunajauhoilla. Paistaminen onnistui vallan mainiosti muurinpohjapannulla, vaikka taikinan koossa pysyminen ensin arveluttikin. 
             Lettujen kanssa meillä oli vadelmia, punaherukoita ja vähän mansikoitakin, joiden hinta oli kivunnut pilviin! Onneksi itsellä alkaa olla mansikat ja mustikat pakastettu. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
t. Rentukka


2 kommenttia:

  1. Kiva että sain innostumaan sukista! Eikös ollutkin kiva neuloa, helppo ja kaunis malli. Kauniit raitaiset sukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma tosiaan että etsiskelin sukkamallia juuri kun poikkesin blogissasi. Tämä on niin kiva malli että voisin tehdä itsellenikin kun lankojakin löytyy.

      Poista

Kiitos kommentistasi!