31. tammikuuta 2016

Kukkaraitasukat


 Tammikuun neulesaldo jäi 80 grammaan Sandnes Sisu-lankaa, josta neuloin Kukkaraitasukat. 
Malli löytyy Kauneimmat lapaset ja sukat &asusteet -lehdestä, josta en ilmestymisvuotta tai numeroa löytänyt, mutta muistaakseni se on 2-3 vuotta vanha.
  

 

Nimensä malli saa tästä kukkaraidasta, joka vielä vaatisi silmukointia noiden punaisten kuvioitten keskelle. Eikö ne näytä ihan hyviltä ilman oranssia keskustaakin?
  Aloitin nämä sukat heti joulukalenterivillasukkien perään samoilla jämälangoilla. Tuntuu, ettei se lankakori tästä paljoa keventynyt. Jos innostusta riittää, voin hyvin kokeilla kahta muutakin mallia, joka löytyy tuosta samasta lehdestä. Ruususukat ja tulppaanisukat ovat tosi kauniit, mutta niissä on enemmän kirjoneuletta kuin näissä.                                         
              Sytomyssyjen kanssa tulee kiire, jos aion ehtiä muutaman tehdä ennen ystävänpäivää. 
 Tosin myssyjä otetaan vastaan ystävänpäivän jälkeenkin. 
Karvakuono suostuu jo lähtemään ulos, kun kireä pakkanen hellitti. Nyt tiet ovat muuttuneet luistinradoiksi ja paras paikka ulkoilla on oma piha. Harmi vaan, että siellä joutuu ulkoilemaan yksin, eikä emännästäkään ei ole leikkikaveriksi.

Oikein iloista helmikuuta kaikille!
t. Rentukka

4 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Meidän kissa ei tykännyt jäisestä pihasta. Kiersi talon ja ajatti hetken oravaa. Sitten tahtoi sisälle. Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
  2. Kivat ja pirteät sukat. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  3. Söpöt kissat ja ouita mihin voivat kiivetä.Sukan kukat näyttävät kauniilta noin ikkään ilman oranssi silmää keskellä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!