26. kesäkuuta 2011

Kesäkäsityö nro 2 "Juhannusruusu-matto"

Tämä Juhannusruusu-matto tuotti vähän päänvaivaa. Ei siksi, että virkkaaminen olisi ollut vaikeaa, vaan siksi, että kaksi ostamaani kudevyyhtiä eivät riittäneetkään. Kävin hakemassa yhden vyyhdin lisää ja jatkoin virkkaamista innokkaasti, kunnes... kesken viimeisen kerroksen totesin, että kude ei tule millään riittämään. Piti päättää, haluanko maton valmiiksi juhannukseksi vai jätän kesken odottamaan ensi viikkoon. Päätin siis purkaa matosta yhden kerroksen ennen reunusta, ja sain maton lattialle juuri juhannuspäivänä!


Matto on näin sopivan kokoinen keittiöön.
Se todennäköisesti kutistuu pesussa vielä.

Ostin kudetta toiseenkin mattoon ja siitä tulee yksi Kesäyöstä Jouluyöhön tempauksen töistä. Ensimmäisenä aloitan kuitenkin Revontuli-huivia, johon sain langat Snyltäni.

Kuvasin tosi kauniin luonnonkukan mökkipihalta ja en vielä ehtinyt hakea luonto-oppaasta sen nimeäkään, kun täältä blogimaailmasta löytyi vastaus  -  kasvi on lehdokki.


Löysin lehdokkeja täältä:  http://liliannalehdokki.blogspot.com7 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen ja -värinen matto.

  VastaaPoista
 2. Upea matto! Kaunis värikin kaiken lisäksi

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto ja juuri sopivan kokoinen =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä siitä omasta mielestänikin tuli hyvä ja tuntuu kuin se olisi aina ollut siinä!

  VastaaPoista
 5. siistiä työtä ja nätti. Mitä kudetta käytit?

  VastaaPoista
 6. Virkkasin maton Taito shopista ostamallani trikookuteella. Matto on kestänyt hyvin ja olen pessyt sen koneessa muutaman kerran. Olen siihen tosi tyytyväinen itsekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!