15. kesäkuuta 2011

Tuhkimotarina

Nuorimmaiseni muutti keväällä  rivitalokaksioon ja, mikä mukavinta, olen päässyt kiertelemään hänen kanssaan huonekalu-, matto- ja verholiikkeitä. Eilen hän sitten pyysi minut katsomaan, mitä takapihalle voisi tehdä. Aiemmin keväällä leikkasimme  pensashanhikit ja angervot rankalla kädellä, mutta syreeniaidalle ja kirsikkapuulle ei vielä tehty mitään. Kuinka ollakaan, tutkiessani syreenipensaan kuntoa, aidan alta löytyi kenkä! Miten lie sinne joutunut yksinäinen musta juhlakenkä? Poika ei ihan heti uskonut, että hänen pitäisi lähteä etsimään kenkänsä hukannutta Tuhkimoa!!


Tuhkimon kenkä oli kokoa 36
(Tämä on varmuuden vuoksi lavastettu kuva)

Revimme ikkunan alta pois todella huonokuntoiset vuorenkilvet. Tilalle istutimme parannettuun multaan Uudenguineanliisoja ja lumikelloja. Lupasin syksymmällä tuoda siihen kotipihasta perennoja, vaikkapa Kuunliljoja.Toivottavasti poika muistaa antaa näille vettä ;)
 Onneksi paikka on suurimman osan päivää varjossa.


Kun poika oli tänään töissä, kävin pihalla viemässä sinne Sammakkoprinssin. Se on tehty paperimassasta (made in China) ja sen pitäsi hajota 6 kuukaudessa!! 
En tiedä, mitä mieltä poika on yllätyksestäni....
Takana pensashanhikkien välissä on kaunis sininen kesäkukka, jonka nimi ei millään pysy mielessäni. Tiedätkö, mikä sen nimi on?


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta, että olette yhdessä poikasi kanssa laittaneet uuden kodin puutarhaa ja kierrelleet kaupoissa. Ja hauska tuo sammakko! :) Valitettavasti en kyllä tiedä mikä kukka tuo on. Jospa joku toinen lukija olisi viisaampi :)

    VastaaPoista
  2. Minustakin kuulostaa kivalta, että olette laittaneet pojan pihaa. Sekin on kivaa, että satumaailma elääpihalla: Tuhkimo ja Sammakkoprinssi molemmat...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!